If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колки човека сме? Има една механа префи Чифлик казва се Хитър Петър. там е уникално битово.. По принцип се познавам със всички в този бранш защото 90% от заведенията зареждат от нас
Другия вариант за след вечеря е Механичка на 10 мин пеш от хотела ,пак много интересна. Задължително е да направим резервация защото е фулл
За сега сме около 40 човека, но едва ли всички ще искат.Идеята по-скоро е за някой бар, дискотека, клуб, че механите ще ни дойдат в повечко май Една част ще сме там от петък и ще разучим
На 5 мин пеша от хотела има уникална механа , (срещу хотел Балкан май се падаше ) ще събере нашия форум барабар с" ваг сектата " още двайсетина китайци
Николай Аврамов - по възможност някаво апартаментче, че ако вали малчо да не подивее в една стая. Ако няма апартамент - става и двойна стая. За две нощувки за двама ненапълно пораснали и едно хлапе на почти пет
Само да сме здрави...
Всеки е добре дошъл и всеки може да прилага най-добрия за него вариант В ресторанта на хотела няма кой знае какви условия и ще търсим някое заведение за след вечерята .... Щом си от Троян ще водиш колоната.Назначен си
Искам и азз ) между другото съм от Троян. Познаваме се много добре с собственика на хотела, както и този от механа Кайзер. Добър избор за местенцето
Варианта само за вечерята при вас понеже така или иначе живея на 15 км от там ?
п.с.1 Да добавя малко информация за хотелчето :
Това е единствения хотел в с.Чифлик където има минерална вода (истинска) въпреки всички казват друго.
Механата Кайзер е доста интересен обект все пак е с 100 национални кръчми
п.с.2 Ако имате някакви въпроси може да ме търсите 0879191075
И аз съм като колегата. Тъй като приятелката ми е от този край, ще се присъединим за вечерята, а и ще ми бъде първата сбирка със съфорумци. Относно Хитър Петър и тя ми го е препоръчвала и каза, че е голямо шоу там, но трябва да се запазят места тъй като винаги било пълно.
"Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?" Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г
Потвърждавам че ще присъстваме във формат 2+1
За протокола се вписвам в първия пост.
Николай Аврамов - по възможност някаво апартаментче, че ако вали малчо да не подивее в една стая. Ако няма апартамент - става и двойна стая. За две нощувки за двама ненапълно пораснали и едно хлапе на почти пет
ники , ще ги съберем всички хлапета и няма да подивеят. Те и без това са горе долу на една възраст записаните
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment